PRIVACYVERKLARING

Deze privacyverklaring beschrijft hoe Joma Sport BelgiĆ« persoonlijke gegevens verzamelt, gebruikt en beschermt wanneer je onze webshop bezoekt en een account aanmaakt. 

We hechten veel waarde aan jouw privacy en streven ernaar om jouw persoonlijke gegevens op een veilige en vertrouwelijke manier te verwerken, in overeenstemming met de geldende wetgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

1. Verzamelde gegevens

Bij het aanmaken van een account op onze webshop verzamelen we de volgende persoonlijke gegevens: 

  • Naam: om je persoonlijk te kunnen identificeren.
  • E-mailadres: om je accountinformatie en communicatie met betrekking tot je bestellingen te kunnen versturen.
  • Fysiek adres: om bestellingen naar je te kunnen verzenden.
  • Telefoonnummer: om contact met je op te nemen indien nodig met betrekking tot je bestelling.
 2. Doel van gegevensverzameling
  •  Wij verzamelen jouw persoonlijke gegevens met de volgende doeleinden:
  •  Het beheren van je account en het bieden van een persoonlijke gebruikerservaring.
  • Het verwerken en bezorgen van je bestellingen.
  • Het versturen van belangrijke communicatie, zoals orderbevestigingen en verzendupdates.
  • Het reageren op jouw vragen en verzoeken voor klantenservice.
  • Het verbeteren van onze webshop en diensten.
Met jouw toestemming kunnen wij jouw persoonlijke gegevens ook gebruiken voor marketingdoeleinden, zoals het verzenden van promotionele aanbiedingen, nieuwsbrieven of informatie over nieuwe producten en diensten. Je hebt te allen tijde het recht om jouw toestemming in te trekken door de instructies in de marketingcommunicatie te volgen of door contact met ons op te nemen via shop@joma-sport.be
3. Gegevensbeveiliging

Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, verlies, diefstal of wijziging. We slaan jouw gegevens veilig op en nemen maatregelen om de integriteit en vertrouwelijkheid ervan te waarborgen.

4. Delen van gegevens

Wij delen jouw persoonlijke gegevens alleen met derde partijen die essentieel zijn voor het verwerken en bezorgen van je bestellingen, zoals betalingsdienstaanbieders en bezorgpartners. Deze partijen hebben toegang tot de benodigde gegevens om hun diensten uit te voeren en zijn contractueel verplicht om jouw gegevens vertrouwelijk en veilig te behandelen.

5. Jouw rechten

Je hebt het recht om toegang te vragen tot jouw persoonlijke gegevens, deze te corrigeren, te laten verwijderen, de verwerking ervan te beperken, bezwaar te maken tegen de verwerking en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Neem contact met ons op via shop@joma-sport.be om gebruik te maken van deze rechten of als je vragen hebt over deze privacyverklaring.